Biberli Şehriye Pilavı

Denedikten sonra fark ettimki şehriye pilavına soğan, biber v.s eklenerekte güzel tatlar elde ediliyor.

MALZEMELER:

  • 2,5 bardak arpa şehriye
  • 3 bardak su
  • Lezzet tuzu, tereyağ, karabiber
  • Kırmızı ve yeşilbiber

YAPILIŞI:

  • 1 bardak şehriye pembe olana kadar kavrulur, biberler eklenip karıştırılır.
  • Kalan şehriyeler ve baharatları konup ateş kısılıp demlenmeye bırakılır.
Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap /  Değiştir )

w

Connecting to %s